Cytat:
|
Napisany przez CIAPEK
to dużo zbieracie tych monitorów spod domów sąsiadów z zachodu 
Suny mamy w pracy własnie 21 cali - straszne krowy i powoli wypalają się kineskopy.
Twoje zdanie to kropla w morzu zdań. Z racji tej, że jesteś nowy na forum przejrzyj sobie inne dyskusje na temat monitorów używając opcji szukaj. Poznasz zdania innych i może przestaniesz tak być pewny siebie bo jak narazie więcej o Tobie nie moge powiedzieć bo niczym nie zabłysnąłeś.
Nie musisz mnie nić zapewniać na prawde ja wiem co mam (rozwaliłeś mnie tym tekstem LOL  ). Flatron F700P był i może jest najlepszym wyborem w swojej klasie za tą cenę i było to przedyskutowane 1000 razy. Oczywiście są zwolennicy innych monitów, ale fakt faktem przeciętny to ten monit nie jest a na LCD mnie nie stać.
Ja mogę Ciebie zapewnić że 90% ludzi wolałoby jechać na naturalnie płaskim kineskopie niż na nadlewanym Studioworksie gdzie pewnie na wysokiej rozdziałce po czasie bolą oczy 8 )
Najlepsze jest to, że walisz teksty niczym nie poparte.
|
ciapek szkoda się nerwować na leszcza on nic niepojmie...wiesz jak to jest jak komuś starcza monitor lg to nic niewyjasnisz bo dla niego to będzie najlepsze a że gowno to nic nie znaczy