Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2004, 16:51   #1
z.aciek
Bywalec

Data rejestracji: 27.09.2004
z.aciek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Arrow mixer w glowie po czytaniu tego forum->zakup nagrywarki dvd

witam, spedzilem 4dni czytajac posty o nagrywarkach dvd.
coz na poczatku wymyslilem sobie LG GSA-4120B i myslalem ze posiada wszystko czego oczekuje od nagrywarki dvd, oczywiscie po odrzucieniu LiteOn`a (bo nie lubie tej marki, bo mam bardzo zle wspomnienia z cdrw w/w producenta itd, wiec prosze mnie nie namawiac zebym zmienil moj poglad, to juz tak zostanie i to jest OT dla mnie). pomyslalem rowniez o NEC ND-3500A ktory mozliwosciami przewyzsza LG... ale...

no własnie... jest to "ALE"

LG - super serwis - gwarancja 24 miesiace, cena modelu ok 360-370zl

NEC - nigdy nie slyszalem o jakims punkcie serwisowym NEC`a(mieszkam w szczecinie), cena modelu 360zl

no własnie problem jest taki ze jesli kupilbym LG to jak by nawet sie popsol to nie ma sprawy zanioslbym do serwisu i dostalbym nowy bez problemow, a nec mysle ze byloby to bardzo w "ciemno" kupowianie tego napedu.

wiec prosze forumowiczow o jakies konktrety na temat sposobow reklamacji nagrywarek NEC`a.

z gory dzieki za jakies konkretne odpowiedzi.
pozdrawiam
z.aciek

p.s. zaczynalem od TEAC W58E (8x) - działa do dziś!!! i 52x CD-ROM LG-również działa do dziś!!!, pozniej LiteOn CD-RW 52x-kiepsko działa,a wypalilem na nim mniej plytek niz na TEAC`u poza tym mam naped DVD-ROM LG kupiony równo z LiteOn CD-RW i DVD jakoś działa bezproblemowo i jestem w pełni z niego zadowolony, zawsze fajnie i czyta wszystko, dlatego tez interesuje mnie DVD REC LG.
z.aciek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online