Dyskusja: divX - DVD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2004, 18:14   #8
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez borowski
Macie racje jasnowidzem nikt tu nie jest !!!Sorry!!!Komputer który kupiłem w Vobisie to zestaw Partner.W zestawie tym nie było nagrywarki dvd którą sobie zażyczyłem.Komp ma nagrywarkę Lite-on ldw-851s ,nagrywałem na kiepskich i bardzo dobrych nośnikach z różnymi prętkościami np 2.4 lbu 4 x filmy DVD i cały czas dzieje sie to samo .Sterowniki do płyty głównej są najaktualniejsze- tak mi powiedziano w vobisie.Problem jest im znany ale to wszystko na tą chwilę.Nagrywam przez program NERO.Problem z odbiorem jest na kompie i na odtważaczu dvd.Jeśli chodzi o bios to nie mam o tym zielonego pojęcia!!!!!Nagrywarka ta pracuje w pionie-może to jest ten powód?
Cóż ci mogę powiedzieć

Wszystko co tobie powiem - to cię zdołuje:

1. VOBIS - wybrałeś najgorzej jak można - obyś doświadczył jak najmniej kontaktów z tą firmą

2. Liteon851 - na chwilę obecną to bardzo nieudany zakup - ile za nią dałeś?

3. Tak. Praca nagrywarki w pionie może mieć znaczenie

Z twoich wypowiedzi wynika, że nie masz za bardzo pojęcia ani o nagrywaniu

Ani nie posiadłeś podstawowych tajników wiedzy komputerowej

Tu mogę się mylić - ale jeżeli nie jest tak jak mówię - to wybacz - takie odniosłem wrażenie

W zasadzie jak dla mnie za dużo tłumaczenia podstaw i od podstaw

Może ktoś inny się tego podejmie, ale ja jestem zbyt niecierpliwy

Proponuję poszukać w necie informacji na temat twojego sprzętu - tzn. jaka płyta, jakie do niej sterowniki, czy faktycznie są najnowsze, itp.

Radzę nie sugerować się wypowiedziami Vobisu - bo już te kilka zdań mówi wiele

Zachęcam do przestudiowania forum oraz samego serwisu cdrinfo.pl

Wszystko idzie znaleźć i wszystko idzie wyjaśnić, ale potrzebna jest podstawowa wiedza

W rodzaju: co to bios, jak sprawdzić jego wersję, co to jest Omnipatcher, itp.

Reszta w stylu: wybierać plusy" czy "minusy", nośniki jakich firm, która wersja biosu jest najlepsza, ect., ect. jest do znalezienia na forum

Jeżeli zrodzi się pojedyńczy problem - pytaj

Ale uporanie się z zagadnieniem w rodzaju:

"Kupiłem nagrywarkę DVD i co dalej?"

Zaiste zakrawa na jedną z syzyfowych prac ....
VIZZARD jest offline