Dyskusja: INTEL Uwaga
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2004, 21:50   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dinx
Efekt moich roszczeń jest taki że sklep sprezentował mi w końcu nowy , też boxowany procek z szybszym zegarem. Nie zastanawiam się już kto jest winien.
Dla mnie znaczenie ma w dalszym ciągu fakt lekceważenia klienta przez firmę INTEL i szczerze dziwi mnie fakt ,że pozwalają sobie aby ktoś im psuł markę - naprawdę nikt nie jest zainteresowany dojściem prawdy , znalezieniem winnych. Jak więc można ufać takiemu sprzedawcy !?

INTEL - NIE , NIE , NIE .......

Pozdrawiam

PS
Teraz składam kompa dla syna. Napewno już nie będzie w nim intela
Nie będę rozważał tematu wyższości jednego procesora nad drugim. Ja wolę AMD, ale nie krytykuję Intela. Natomiast jeśli chodzi o Twoją sytuację, to dobrze, że dostałeś nowy procesor, bo już miałem pisać, żebyś przypadkiem nie odpuszczał. Na przyszłość można zapamiętać, że w podobnych sytuacjach warto kontaktować się z przedstawicielem praw konsumenckich i z nim załatwiać sprawy. Podobno przynosi to bardzo dobre rezultaty.

Natomiast oprócz tego, w Twoim przypadku (już nieaktualne, jeśli otrzymałeś nowy procesor) ja po prostu opisałbym całą sytuację i pismo takie przesłał listem poleconym do polskiego przedstawicielstwa Intela. Myślę, że otrzymałbyś odpowiedź, a prawdopodobnie i zadośćuczynienie. Jeśli nie, zawsze pozostaje droga sądowa, na która ja nie wahałbym się wkroczyć. To właśnie takie odpuszczanie niestety sprawia, że firmy oszukujące uczciwych kllientów, czują się bezkarne...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post