Dyskusja: INTEL Uwaga
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2004, 22:09   #17
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nie będę rozważał tematu wyższości jednego procesora nad drugim. Ja wolę AMD, ale nie krytykuję Intela. Natomiast jeśli chodzi o Twoją sytuację, to dobrze, że dostałeś nowy procesor, bo już miałem pisać, żebyś przypadkiem nie odpuszczał. Na przyszłość można zapamiętać, że w podobnych sytuacjach warto kontaktować się z przedstawicielem praw konsumenckich i z nim załatwiać sprawy. Podobno przynosi to bardzo dobre rezultaty.

Natomiast oprócz tego, w Twoim przypadku (już nieaktualne, jeśli otrzymałeś nowy procesor) ja po prostu opisałbym całą sytuację i pismo takie przesłał listem poleconym do polskiego przedstawicielstwa Intela. Myślę, że otrzymałbyś odpowiedź, a prawdopodobnie i zadośćuczynienie. Jeśli nie, zawsze pozostaje droga sądowa, na która ja nie wahałbym się wkroczyć. To właśnie takie odpuszczanie niestety sprawia, że firmy oszukujące uczciwych kllientów, czują się bezkarne...

Święte słowa. "Oni" tylko czekają na tzw. frajerów którym sprzedadzą coś, za co nic nie zapłacili lub zdobyli to za niewielką kwote. A jak ktoś to kupi to
niech martwi sie sam
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post