Cytat:
|
Napisany przez Dinx
Napisałem stosowny list do Intela ( nie wiem czy podawać tu nazwiska ) i jedyne co usłyszałem to próba odkręcenia słów które stawiały mnie w szeregu z pospolitymi oszustami . Była to rozmowa telefoniczna ( podałem nr swojego telefonu ) i nic wiecej.
Sąd ? , odpuściłem sobie ale postanowiłem , że postaram się upublicznić sposób w jaki rozmawia intel ze swoimi już "złapanymi" klientami.
Dlatego jeżeli ktoś ma ochotę pomóc mi w tym to bardzo proszę o kopiowanie mojego ostrzeżenia i umieszczanie go na każdym możliwym forum lub stronie.
Dziękuję z góry.
Pozdrawiam
|
W porządku, ważne, że sprawa dobrze się skończyła. Ale czy ja wiem, czy na podstawie tej historii zacząłbym zniechęcać ludzi do Intela? To tylko pojedynczy przypadek, przykro mi, że spotkała Cię taka przygoda, ale też trudno zakładać, że podobna może przytrafić się każdemu potencjalnemu klientowi kupującemu Intela.. Tak to już jest, ktoś będzie miał pecha, a wielu innym nic przykrego się nie przytrafi...
Tymczasem ja i tak będę wszystkim znajomym polecał AMD, bo uważam, że w tej chwili są to po prostu lepsze i za lepszą cenę procesory