Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.09.2004, 14:54   #1
jaTUs
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.06.2002
jaTUs w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Napisy jednak inaczej - help !

Witam!
Na poczatku moze dodam, ze szukalem, szukalem i jeszcze raz szukalem na forum, jednak nie wazne jakie slowa kluczowe wklepywalem to nie znalazlem pelnej odpowiedzi na moje pytanie. Zawsze cos nie pasowalo, albo ja nie potrafilem wyciagnac z tego odpowiednich wnioskow. Jesli bylo, to sora

Teraz do rzeczy.
Mam film 911 In Plane Site. Zawartosc katalogu:
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.VOB
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_1.VOB
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
VTS_01_4.VOB
- standard.
Wszystko z tym filmem jest ok, jednak nie ma w nim polskich napisow. Poprawka. Film ma tylko angielska sciezke dzwiekowa i zadnych napisow. Chcialbym do niego dodac napisy. Kombinowalem juz tak, ze wyciagam wszystkie dodatki, film, tla menu i dziwieki i sobie odtwarzam calosc w dvd maestro. W sumie nie jest to taki wielki problem, a plytka bedzie bardzo zblizona do oryginalu.
Tu pojawil mi sie jednak wielki problem. Nie wiem jak wyciagnac z tego pliku poszczegolne elementy sqadowe. W vobedicie mozna to zrobic. Dzwiek dobrze sie wyciaga, ale za to film juz nie. Film jest "pomieszany" z dodatkami (wszystko razem a nie w osobnych plikach), filmik ktory jest "tlem" w menu jest super, z czym w jednym pliku m2v jest menu glowne i menu dodatkow. Nie mam pojecia juz jak to zrobic :/ Sciagnolem chyba wszystkie dostepne programy z doom9 oraz z cdrinfo i kombinowalem. Nie uzyskalem niestety pozadanych efektow :/ Juz mi rece opadaja. HELP

Prosze o pomoc. Dla tych ktorym sie nie chce czytac calych moich wypocin streszczenie:
1. Wyciagniecie osobno "tla" z menu
2. Wyciagniecie samego filmu
3. Wyciagniecie osobno dodatkow

Prosze, jak ktos z was nie ma kompletnie bladego pojecia jak to mozna by bylo zrobic niech nawet nie pisze (zauwazylem ze trafiaja sie ludzie, ktorzy pisza tylko aby pisac i czesto wprowadzaja w blad).

Jesli rozwiazanie tego problemu znajduje sie juz gdzies w tej skladnicy wiedzy, to sorki za "duplikat" tematu
Z gory dzieki za pomoc!
jaTUs jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online