Cytat:
Napisany przez memorando
wybacz ale nimal nie klnie moj mc60 leży już 17 dni w serwisie zapomnialem o firmie bo mnie olewają i to wlaśnie idea szczerze andrzej niepatrz na oferty ale niebierz idei jeżeli się spozniasz z platnością faktur o jeden dzień ponieważ wyłączają wychodzące i w erze tego np niema więc zastanów się idea ma dwa plusy kasa w salonie i ladne rachunki a era że można się spoznić i jak dużo dzwonisz to dostajesz po kradzieży fonu nowiutki fonik ja tak mialem nadzwonilem przez 5 miesięcy na 3500 rachunkow i zagubilem kartę od fona to jescze era mi dala nowiutki telefonik więc erę cenię bo przynajmniej są cierpliwi czego niemogę powiedzieć o idei ale ogolnie niebierz polkomtela pożygalbyś się z nimi albo idea albo era nigdy plus
|
Oj coś mi tu nie pasi. Mam IDEI i zdarzało mi się płacić po terminie, ale nigdy nie blokowali mi połączeń. I z tego co wiem to jest to okres paru tygodni od nie zapłacenia.
A jeśli fon oddawałeś przez operatora to czas się wydłuża, ponieważ on go musi przekazać serwisowi Siemensa. Najlepiej iśc bezpośrednio do serwisu. A fon maja prawo trzymać z tego co wiem 14 dni roboczcy zgodnie z warunkami gwarancji.
Pozdrawiam