Cytat:
Napisany przez maniek997
Zapodałem bios od legiona. Ogólnie wyniki w Kprobe są lepsze natomiast w rzeczywistości płyty DVD +RW(każda) po wypaleniu haczą się w stacjonarce. A wyniki w Kprobe przepiękne  . Dwa dni nie dawało mi to spokoju. Powróciłem do VS0A i w stacjonarce się już nie haczą. Coś mi się wydaje,że sytuacja zaczyna przypominać 3Dmarka- podrasowane drivery w celu uzyskania jak najleszych wyników. Miałem Litka 401, wyniki w Kprobe fatalne- wrzuciłem te same płytki na 832 i są super. Uległem manii testów i wyników i teraz żałuję  . Moja stara 401(być może udany egzemplarz ), jak z obecnych testów wynika  paliła bezproblemowo wszystko i szkoda ,że się z nią rozstałem. Wynika z tego dla użytkowników 401, że mogą się martwić jak wyniki skaczą powyżej 1000 a dla pozostałych powyżej 200.Ale to tylko wyniki. Prawdziwy test to kilka stacjonarek 
maniek
|
Pisalem juz o tym kilka razy. Rowniez jestem zdania ze LiteOn rozpracowal Kproba i w nowych napedach dodal procedury ktore skutecznie retuszuja wyniki. Wystaczy przejrzec zagraniczne serwisy na ktorych wiekszosc testow wykonuje sie na starej linii 401/411/811 i wyniki sa duzo bardziej krytyczne.