Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.09.2004, 21:28   #12
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez rafi_pl
mam takie pytanie, bo chce zamowic oryginal SPLINTER CELL: PANDORA TOMMOROW PL i szybko przegrac i oryginal puscic dalej. wiem ze cd3 posiada SD 2.9-jesli zle sie plytka skopiuje to jak poznam ze jest zle zrobiona kopia? (potrzebuje szybko przejsc w grze do tego momentu gdzie sie dowiem czy kopia dziala, bo nie mam zamiaru grac godzinami zeby szukac czy dziala czy nie)?

Ja tak z innej beczki...w roli przypomnienia.
kupując oryginalną płytę i sprzedając ją innemu klientowi... robiąć sobie kopię tego - to jest złodziejstwo. Polskie prawo mówi, że mamy prawo do posiadania jednej kopii bezpieczeństwa, ale jeśli posiadamy tej kopii oryginał.
I ten dział właśnie ma temu służyć...o wykonywaniu kopii bezpieczeństwa programów/gier.

Niestety, za dużo się pochwaliłes ...a te Forum nie będzie służyć w łamaniu prawa, czy też pomogać w takich złodziejskich praktykach...

Jak chcesz możesz napisać co o tym myślisz, ...do jutra masz czas, potem zamykam Topic. EOT 8 )