Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.09.2004, 15:53   #275
Miho
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 25.01.2004
Miho zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No wrazenia takie sobie .Verbatima DVD-R x2 jak wypalic nie chciał tak nie chce.Poza tym jest o.k . Pali wszystkie gówna typun Vakoss, Media Store.Muszę jeszcze sprawdzic Esperanze(eee),Hawk(up)a, i Media Store - R.Niestety nie moge sprawdzic poziomu błedów bo Nero Info Tool nie chce zrobic testu jakości dysku,K-Probe wywala mi system ,a DvdInfo Pro nie obsługuje tego napedu.Wypaliłem juz troszke Platinum DVD+R x8 od Ricoha i jest o.k. Palą się x12 na stacjonarnym wszystko co wypaliłem działa.Muszę jeszcze troszkę rożnych nosników skopcic i zebrac opinie od kolesi czy na ich stacjonarkach to działa, i to jest dla mnie podsawowe kryterium oceny palnika.Na poprzednim Litku LDW 451S@832S były z tym spore kłopoty .Dodam że testowałem kilka różnych biosów.Wykresy cudowne a płyta na stacjonarce nie działa.Dlatego łyknałem NECA.Jedyna co zuważyłem ciekawego to że płyty palone na poprzednim litku odczytuje nawt z predkoscią x15 a z orginałami idzie mu bardzo słabo.Tutaj szybszy był Litek.Ale nie wiem czy to kwestia biosu - chyba raczej nie.
Miho jest offline   Odpowiedz cytując ten post