|
Przypomnialo mi sie jeszcze co mowil kiedys grabowski (jako gorol):
-kiedys syn sie mnie spytal: czy warto sie ozenic. To ja mu na to:
Masz 2 mozliwozliowsci. Albo sie ozenisz albo nie.
Jak sie nie ozenisz to masz 2 mozliwosci. Albo pojdziesz do wojska albo nie. Jak nie pojdziesz do wojska to zes przepadl.
Jak pojdziesz to masz 2 mozliwosci. Albo bedzie wojna albo nie. Jak nie bedzie to zes przepadl.
Jak bedzie wojna to masz 2 mozliwosci. Albo bedziesz walczyl albo nie. Jak nie bedziesz to zes przepadl.
Jak bedziesz walczyl masz 2 mozliwosci. Albo zginiesz albo nie. Jak nie zginiesz to zes przepadl.
Jak jak zginiesz to masz 2 mozliwosci. Albo pochowaja cie na polu albo w lesie. Jak na polu to zes przepadl.
Jak pochowaja cie w lesie to masz 2 mozliwosci. Albo wyrosnie z ciebie kwiatek albo drzewko. Jak kwiatek to zes przepadl.
Jak wyrosnie z ciebie drzewko to masz 2 mozliwosci. Albo cie zetna albo nie. Jak cie nie zetna to zes przepadl.
Jak cie zetna to masz 2 mozliwosci. Albo przerobia cie na deski albo na papier. Jak na deski to zes przepadl.
Jak na papier to masz 2 mozliwosci. Albo zrobia z ciebie papier totaletowy albo ksiazki. Jak ksiazki to zes przepadl.
Jak zrobia z ciebie papier toaletowy to masz 2 mozliwosci. Albo trafisz to meskiej ubikacji albo do damskiej. Jak do meskiej to zes przepadl.
Jak trafisz do damskiej to masz 2 mozliwosci. Albo uzyja cie z przodu albo z tylu. Jak z tylu to zes przepadl.
A jak cie uzyja z przodu to wlasnie tak jakbys sie ozenil.
|