Dyskusja: Barton czy AMD64
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2004, 15:39   #10
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kodziu
Fajna dyskusja Co chwila post.
Ale zobacz, że jak Ci padnie to dostaniesz nowy ale co do szybkości to ja wyranie stoje za seagatem. Fakt że stycznośc z wd miałem tylko w wersji 40Gb ale czytając chociażby testy to maxtor prowadzi, potem samsung, seagate oraz wd na szarym końcu. Ja i tak uważam że jakbym teraz kupował nowy dysk to tylko samsung bądź maxtor.

PS Ktoś mi powie dlaczego nie mogę dodawać postów w dziale DVD?
utworz raida na seagate i na wd i weź hdtacha wd wygrywa pozatym weź seagate 80 giga z 8 cachu i wd z 80 cachu hdtacha i też wd wygrywa niepatrz na testy marki kś albo pc world bo one są zależne od kto da więcej i tyle ale np na jednej stronce czytalem test to wlasnie seagate przegral z wdkiem na pierwszych pozycjach byl ibm z samsungiem i maxtorem na czele wd potem zaś seagate pozatym wd 80 giga z cachu są na pewno szybsze od seagatea najszybsze na pewno są ibmy samsungi i maxtory zaś najwolniejsze wdki z seagaty zaś wdki na pewno mniej padają niż seagety weź zrób posta ile ludziom padlo dyskow i jakich marek potem średnią i masz wynik padalności mi padly 3 seagety kumplowi 2 i jeden seagate 40 renimowany padł starszemu