Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2004, 19:47   #12
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez mury
ok to nie samsung, ale co do liteona to nie mam przekonania, tylko na pierwszej stronie tego dzialu jest 4 czy 5 tematow zwiazanych z problemem liteonow w tym chyba 2 dotycza tego 1633, w wiekszosci bede nagrywal na tanszych plytach "-" wiec zalezy mi na tym aby nagrywarka czytala wszystkie plytki, a te ktore wypali zeby chodzily w dvd stacjonarnych, a co do testow tych nagrywarek to nie znam sie na tym i nie za bardzo mnie to interesuje, zalezy mi na dobrej i bezproblemowej pracy z ta nagrywarka, pomysle nad tym pionnerem i poczytam w tematach co jeszcze proponujecie
pozdrawiam
czlowieku bo tu prawie cale forum poswiecone jest litkowi jezeli chcesz na tanich plytach nagrywac to powodzenia nawet nec czy pionek ci nie pomoze a z chodzeniem tanich plyt na stacjonarkach to juz jak w kaledoskopie wiec jak sie nieznasz na nagrywarkach i nie obchodza cie ich testy to lepiej wes sobie szajsunga
legion jest offline