Cytat:
elfka (09-05-2002 18:25):
Tak się składa Sid-The-Rat że nie przesiadłam się na xp bo jest nowy i piękny (wyłączone mam wszystkie bajery graficzne i 'lunę'). Używam go ponieważ pozwala na dokładne administrowanie całym systemem (konta użytkowników, dostęp do plików) co jest w moim przypadku niezbędne. Poza tym umożliwia większą kontrolę nad poszczególnymi elementami co również sobie wielce cenię w tym systemie, nie wspominając o stabilności. Więc jak widzisz nie każdy jest lamerem jak to sugerujesz. Na dodatek uważasz się za wielkiego speca mówiąc, że "normalni" użytkownicy nie powinni mieć dostępu do tego systemu. Twoje porady w stylu "dociśnij kabelki" lub "sprawdź czy masz odpowiednio szybki komputer" są po prostu kpiną w żywe oczy i tylko potwierdzają to co powiedziałam powyżej. Nie wszystkie kobiety to lamy jeśli chodzi o kompy - zapamętaj sobie
|
administracje ma tez XP home
tak, uwazam sie za speca, z racji tak wyksztalcenia, tak doswiadczenia jak i pracy jaka wykonuje - brzmi to paskudnie i samochwalczo, ale to mnie wyciagnieto do tablicy
docisnij kabelki - to niestety nie jest kpina - jest to rada rownie dobra jak kazda inna a sam po sobie wiem, ze czesto bardzo potrzebna bo powszechnie lekcewazona
a co do 'odpowiednio szybki komputer' - domyslasz sie jaki mam ja? nie sadze - ja nie mam bladego pojecia jaki masz Ty, wiec nie wiedzac zasugerowalem przyczyne problemow [polecam sprawdzic jak brzmia mp3 przekonwertowane w locie na P166]
co do stabilnosci to akurat mam troche inne doswiadczenia - DesignWorks [projektowanie ukl. logicznych] potrafi wyciagnac od systemu znacznie wiecej niz mu na to pozwalam a po zamknieciu system nie potrafi zwolnic pamieci (w w2k i NT problem nie istnieje)
nie chcialem nikogo urazic, ale (jak pisalem wyzej) przypadki przesiadki na XP bo blyszczy, swieci i fajnie sie nazywa sa bardzo czeste i bolesnie glupie
a to ze kobiety to nie lamy - to wiem i to bardzo dobrze :-)
pozdrawiam