Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2004, 21:12   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez merti
kurcze mam asusa 523252as bardzo dobra nagrywarka ale na najnowszym nero6 ... .. ..20 mam ten sam błąd - nie moge skasować plytki RW MINT 4x-12x - nie wiem co jest a tak lubie moją nagrywarkę :-(

jezeli bedziesz cos wiedzial na ten temat daj cynk

pozdro
E no bez jaj, mam te nagrywarke i zadnych problemow z zadnymi plytami. A jako cdrw nie uzywam szajsow typu mint, mam pare dysanow i verbatimow i sa praktycznie niezniszczalne. I takich plytek cdrw radze uzywac a nie bedzie problemow.

Edit: Na kilku ostatnich wersjach nero 6.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 04.10.2004 o godz. 21:59
grzeniu jest offline