Cytat:
Napisany przez andrzejj9
park/las to też miejsce publiczne... a ludzie tam spacerujący mogą nie czuć się dobrze widząc grupki młodzieży pijącą alkohol. Bo wiesz, generalnie to nie samo piwo jest problemem. W końcu co komu przeszkadza, że kilka osób spotka się po południu, żeby pogadać, a przy okazji wypije trochę piwa. Problemem są osoby, które nie znają umiaru, a potem stają się agresywne. To właśnie przed nimi policja powinna nas bronić. A niestety, z własnego doświadczenia widziałem tylko, że im uwagi się nie zwraca, ze strachu...
|
I bynajmniej ja tez tak myśle.
Mnie tez wkur... 15-16latki ( i starsi ) latający pod moim blokiem wrzeszczacy, rozbijających butelki na ulicy, zaczepiającyh ludzi ktorzy wracają poźną porą z pracy.
Spoko ja wszystko rozumiem i toleruje to ze ktos chce spac
mr_spock
Ja nie chlam codziennie bronksa ( chodz by sie przydało ) ale My jako grupa ludzi spotykająca sie w tym miejscu od nastu lat od małolata, czuje sie u siebie i naprawde nikt nie zakłuca ciszy...........
Co do policji oni podejdą do Nas nie do kolesi co wybijąją szyby w szkole czy pocigach.....[
DRWINA] czy wesz ile to roboty? trzeba ich gonić czasem pieszo, potem dowody winy ( nie ma jak zwykle ), wypełnianie papierków nie łatwych ( mandat wypisywał około 20 minut, tyle tych rubryk) a po za tym nikt sie nie bedzie narazał, bo po co?. Za biurkiem no moze byc......moge posiedziec
I tak to wyglada....... i ja tak to odbieram
To jak ze zdjeciami? Ja jak narazie usłyszałem ze mogę, gdy nie sa one gdzies publikowane bez zgody