Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2004, 23:11   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez miles
I bynajmniej ja tez tak myśle.
Mnie tez wkur... 15-16latki ( i starsi ) latający pod moim blokiem wrzeszczacy, rozbijających butelki na ulicy, zaczepiającyh ludzi ktorzy wracają poźną porą z pracy.
Spoko ja wszystko rozumiem i toleruje to ze ktos chce spac mr_spock
Ja nie chlam codziennie bronksa ( chodz by sie przydało ) ale My jako grupa ludzi spotykająca sie w tym miejscu od nastu lat od małolata, czuje sie u siebie i naprawde nikt nie zakłuca ciszy...........
Co do policji oni podejdą do Nas nie do kolesi co wybijąją szyby w szkole czy pocigach.....[DRWINA] czy wesz ile to roboty? trzeba ich gonić czasem pieszo, potem dowody winy ( nie ma jak zwykle ), wypełnianie papierków nie łatwych ( mandat wypisywał około 20 minut, tyle tych rubryk) a po za tym nikt sie nie bedzie narazał, bo po co?. Za biurkiem no moze byc......moge posiedziec
I tak to wyglada....... i ja tak to odbieram

To jak ze zdjeciami? Ja jak narazie usłyszałem ze mogę, gdy nie sa one gdzies publikowane bez zgody
Smutne, ale taka właśnie jest polska policja. Cholernie smutne...

Co do zdjęć to właśnie tak myślę - nikt nie może zabronić Ci ich robienia. Natomiast z publikowaniem to trzeba by się jeszcze dowiedzieć. Chyba też do końca nie trzeba zgody na opublikowanie zdjęcia przedstawiającego inną osobę, pod warunkiem, że to w jakiś sposób jej nie uraża, poniża itp.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post