Dyskusja: problem
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2004, 19:01   #3
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
nie to ze nie wierze w ani jedno slowo, nie.. skad.. - zycia by zabraklo na taka zbieranine dziwnych wydarzen nie trzymajacych sie kupy, za to majacych jedna wspolna ceche - mozna o nich placzliwie opowiadac - sory

a co do szkody - 250 zeta jest [byla?] granica, pozatym mowa o sprawie karnej, a mozna tez wejsc na droge powodztwa cywilnego i sadzic sie o wszystko i o nic, w tym o rzeczy w zaden sposob nie uregulowane kodeksem - np o to ze nie podoba ci sie kolor sciany sasiada czy cokolwiek innego - wynik zalezy od sprawnosci prawnikow i cierpliwosci sadu

zycze powodzenia memciu, w PRAWDZIWYM zyciu [ps. na ten post mozesz nie odpowiadac, nie zadam sobie trudu podjecia polemiki]
0918214515 zadzwon w godzinach urzędowania podaj nazwisko karol kępiński i podaj sprawę z czerwca w jakim jest stadium może uwierzysz o ten temat pierwszy temat dwa dam ci skan z prokuratury jutro góra pojutrze i daj sobie spokój nieużalam się sprawa nr dwa była z powodu groźby karalnej wystosowanej względem mojej żony to że też względem mnie olalem sprawa umorzona na moj wniosek bo jednak to byl ojciec mojej żony zamykam temat sid jutro dam skan ze sprawy nr 2 ze sprawy nr1 zadzwoń może się przekonasz to komenda policji prowadząca sprawę nr 1 żegnam i odlep się ode mnie zajmij się swoim tyłkiem i się zastanów czy nienawiść dobrze wplywa na Ciebie i twoją denną zadufaną wyższością nad innymi ludźmi sid nie będę się zniżac do twojego poziomu pa