Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2004, 20:10   #7
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez paput2000
I dlatego trzeba używać Feurio - bezkonkurencyjny
Wiesz Paput jakos do tej pory nie zmusilem sie do uzycia Feurio i jakos sobie radze. Znam pochlebne opinie o nim i nie kwestionuje jego prymatu w nagrywaniu audio. Podejrzewam jednak ze z racji mojej nagrywarki (asus 5232AS) moglbym miec klopoty z tym feurio a ja staram sie klopotow unikac a nie z nimi walczyc. EAC obsluguje mojego asusa, nero tez, do tego wirtualny naped...coz wiecej mi trzeba?
No ale to tak na marginesie