Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2004, 21:38   #5
gonzo28
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.04.2004
gonzo28 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
Jeżeli Masz nagrane obrazy płyt zabezpieczonych to należy utworzyć jej wierną kopię. Jeżeli nie to kopiujemy dowolnym programem. Dla porządku zapisujemy każdy utworzony obraz płytki CD w oddzielnym pliku. A następnie jak opisałem. To dotyczy płytek CD.

Pliki bin, iso itp. które są na dysku przenosisz na płytkę DVD podobnie jak to robiłeś na CD.
No tak, ale jak przeniose pliki .bin, iso itp tak po prostu na plytke dvd to one tam beda, owszem, ale bedą to nadal zwykle pliki i bez programu typu alkohol ich nie otworze a mnie chodzi o to, aby np. pożyczając taką plytke komus kto nie ma pojecia o tym wszystkim , mógł zwyczajnie po wlozeniu plyty dvd zobaczyc 5 ikonek i po zwykłym kliknieciu na nie je uruchomic a pliku .bin nie uruchomi sie ot tak...

ps. jak dotąd kopiowałem za pomoca nero i nigdy jeszcze sie nie spotkalem z tym, ze po przegraniu zabezpieczonej plyty ( o ile byla zabezpieczona) byly z nia jakies problemy. Nawet jesli clonyXXL pokazywal zabezpieczenie to i tak po zkopiowaniu przez nero bylo wszystko ok

Ostatnio zmieniany przez gonzo28 : 05.10.2004 o godz. 21:41
gonzo28 jest offline