Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2002, 00:54   #13
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam tego samego Chipa, ale ludzie i tak sa pod wplywem propagandy, przeczytaja taki artykul, ale i tak potem leza do sklepu albo na gielde i kupuja superszybkie i szybkopadajace nagrywarki. A czy wy wiecie ze ja mam jeszcze czytnik MULTISESYJNY !!!!! CD-ROM PANASONIC o predkosci odczytu 2x !!!! I od jeszcze dziala !!!! Malo tego sa plytki ktore tylko na nim odczytam. Nawet moja Toshiba DVD SD-M1612 sobie z nimi nie radzi a Panasonic bez problemu.... Kiedys robili lepszy sprzet, bylo malo firm nie musialy konkurowac, wiec nie zbijaly ceny kazdym mozliwym srodkiem. W tym panasonicu Optyka jest ze szkla, a w obecnych czasach szklana optyke spotykamy tylko w napedach SCSI. Dlatego jestem szczesliwy ze mam jeszcze plextorka 12/4/32 SCSI. Mam jeszcze nagrywarke Yamahe 4x4 !! Pierwsza nagrywarka Yamahy. Bylem po nia az w Austrii i dalem za nia na zlotowki jakies 90000 milionow ( na dzisiejsze 9000 ). Ona tez wypala, co prawda 2 plytki tygodniowo bo dalem ja siostrze....Ach jakie to byly czasy...