|
No to ja troche rozbije ta sielanke
Mam LiteOn-a LTR-40125s BIOS ZS0R. Mam go juz ponad 2 lata plytek wypalonych sporo. I wlasnie zaczyna sie piep***ć. Wlasciwie to on nigdy nie chodzil dobrze bo zadna plyta wypalona x40 nie byla dobrze wypalona ;[ zawsze byly czerwone kropeczki na koncu (bad sec). Wiec wypalalem x24. Naped nie znosi Dysanow kazdy Dysan wlozony do palenia rozpedza sie i ordazu po nagaraniu led-in wypada (DAO-RAW). Plytki zadnej inne firmy sie nie pierdzieliliy az tak ;). Teraz to samo zaczyna sie dziac z Esperanza. Wczoraj 10 poszlo do kubelka ;(.[Plyty kupowane we Wroclawiu w Mikro-Zecie dla przestrogi bo podejzewam ze to wlanieta partia gdyz inne wypalaj sie super] A wypalac juz tylko moge x8 bo kazda wyzsza predkosc powoduje wywalenie procesu nagrywania w losowo wybranych miejscach. Ale pali wszystko i po wszystkim, nawet jak plyta ma dziore to proces palenia dochodzi do konca ( oczywiscie w odpowiedniej predkosci). Mam plan zeby przetrezc spirytusem "laser" ale to w wolnej chwili i jak juz bede zabezpieczony inna nagrywara. Teraz to juz chyba DVD DL ;) oczywiscie tez LIteOn. Gdyz sa to nagrywary prawie nie do zajechania ;)