Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2004, 21:16   #1
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Exclamation Samoczynne wylogowanie z forum

Sciemka wszystkim, ano mam taki problem gdy wejde na forum to jest wszystko ladnie tzn. jestem jako zalogowany. A gdy kce wejsc na jakis poddzial Offtopic lub inny dzial forum to musze sie znowu logowac. Gdy juz drugi raz sie zaluguje to wszystko jest ok dopuki jeszcze raz nie uruchomie przegladarki znowu jest to samo. Czyscilem pamiec podreczno przegladarki, ciasteczka- bo chyba na tej zasadzie pamieta moje hasla i login do stronki, i dalej nic. Zaczelo sie to jakies 2-3 dni temu wtedy mialem FF 0.93 myslalem ze to wina FF wiec go przeinstalowalem i nic. Wczoraj zainstalowalem FF 1.0PR i nadal to samo. Czy ktos wie moze co to moze byc, aha sprawdzilem to nawet na IE 6 i jest identycznie. Juz mnie zaczyna wqrzac ten problem. I jak by co to kompa sprawdzalem pod kotem SpyWare.

P.S Po deinstalacji dokladnie wyczyscilem pozostalosci po ff.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online