|
zainstalowalem, przetestowalem, wywalilem
pewnie nie zwrociliscie na to uwagi crackujac drania, ale jak odetniesz program od netu to on sie na trialu strasznie burzy, i generalnie opoznia to start programu
wyglad ma zgodnie z moimi wspomnieniami okrutny, officexp pelna geba, i nie mozna go zmusic zeby uzywal mojego stylu windowsa - pala za glupote autora ktory chcial byc madrzejszy niz uzytkownik
szybkosc startu i przegladania zdjec, to pewnie moje wrazenie ale z na stocku gdzie mam 2300 7mb zdjec ten program po porstu umiera [zarabiam na zycie bawiac sie m.in. grafika]
koniecznosci instalacji pozal sie boze edytora zeby wykonac nie-defaultowego batch'a - ten edytor to jest obraza - albo sie robi edytor taki jak psp czy ps, albo sie wklada podstawowe akcje w program do przegladania i nie pretenduje do czegos wiecej - bo ten program robi wszsytko zeby nie wygladac jak paint, a umie.. coz.. niewiele wiecej
opcji ulatwiajacej sortowanie obrazkow [przenoszenie do zdefiniowanych wczesniej kilku katalgow] jakos nie znalazlem
spodobal mi sie wyglad opcji screen capture - dziala tak jak wszedzie ale tutaj wreszcie je porzadnie ktos opisal
a co do laski - nie wiem czy zauwazyliscie, ale najbardziej 'extra' laski - czyli takie przepalone, przemalowane i przestrojone [one naturalnie uwazaja ze wszsytko zrobily w dobrym guscie] chodza z dresami