Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2004, 07:36   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
Każdy gówniaż wie co to znaczy ale kiedy dostanie w***ane to od razu na policję biegnie że go pobili. Taka jest jego ideologia, jeżeli *******isz policjanta to nie oczekuj od niego pomocy jeżeli kolega dres wsadzi Ci kosę w płuca.

Dla każdego trzeba mieć szacunek (respect jak to mówią prawdziwi Hip Hopowcy) a nie mieszasz z gównem osoby które Ci dupe ratują na osiedlu lub blokowisku.
Wiesz co? Ja i tak nie oczekuję pomocy od policjanta w sytuacji, w której mogę tego potrzebować. Po prostu zdaję sobie sprawę, że tak, jak na pewno zjawią się, kiedy źle zaparkuję, albo w konkretnym miejscu przekroczę prędkość, tak, kiedy rzeczywiście będę potrzebował ich pomocy, nie mogę na nich liczyć.

Kilka postów wcześniej pojawiło się stwierdzenie, co by było, gdyby nie było policji. Powiem Wam szczerze, że na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń, nie miałbym nic przeciwko temu. Przynajmniej nie tliłoby się jeszcze gdzieś we mnie błędne przekonanie, że w sytuacji kryzysowej, oni zjawią się i zrobią to, po co przede wszystkim istnieją - pomogą.

@Remix

Piszesz właściwie słusznie, ale nie możesz zakładać, że właśnie z taką osobą masz do czynienia. Sam, gdyby dana bluza podobała mi się kolorystycznie i materiałowo, nie zwróciłbym specjalnej uwagi na napis. I co wtedy - za czyjąś nadinterpretację ja mam ponosić szkody? Na pewno bym nie zapłacił, a sprawę od razu oddał do sądu.

Ale kim naprawdę był ten chłopak nie wiemy. Mnie tylko smuci kolejny dowód na to, że policjanci zajmują się pierdołami, a kiedy są naprawdę potrzebni, można o nich tylko pomarzyć...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post