Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2004, 11:09   #4
krasnal
Bywalec

Data rejestracji: 23.01.2004
krasnal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie do końca tak jest !!!

Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!
Nikt Cie nie zmusza do korzystania z uslug TPSA, a jak nie masz wyboru to albo zrezygnuj z telefonu/internetu albo - ze tak powiem brzydko - "morda w kubel".
Kazdy tylko pier** ze TPSA to... TPSA tamto, a jednak trzyma sie jej kurczowo jak malpa galezi... Chcesz wyrazic swonie niezadowolenie to zrezygnuj z ich uslug.
Moze gdyby wszyscy ci, ktorzy tak wybrzydzaja zrezygnowali z TPSA to by sie panowie z TPSA zastanowili nad soba, a tak to tylko bicie piany...
Jestem przykładem na to, że to TePsA trzyma się klienta jak małpa gałęzi.
W ubiegłym roku przysłano mi zawiadomienie że mam niezapłacony rachunek za jeden miesiąc. Pojechałem, pokazałem dowód wpłaty (w terminie), sprawa załatwiona. W tym roku od marca zaczeli mi przysyłać ok. codwa tygodnie wezwanie do zapłaty tej faktury. Pomimo wielu telefonów i rozmów wyjaśniających, a w końcu wysłania faksem dowodu opłaty faktury, wyłaczono mi telefon (w momencie kiedy zona oczekiwała na telefon ze szpitala o zgłoszenie się na pobyt w nim), o czym ich informowałem. W związku z tym zmuszony byłem założyć telefon w Sferii. Poinformowałem, że traktuje to jako rozwiązanie umowy z ich strony, i wyjąłem wtyczkę z gniazdka. Do dziś, tj. ok. pół roku po tym przychodzą mi faktury za abonament, ale o dziwo już nie upominają się za rzekomo zaległą fakturę.
I kto tu trzyma się gałęzi jak małpa

Ostatnio zmieniany przez krasnal : 09.10.2004 o godz. 11:12
krasnal jest offline   Odpowiedz cytując ten post