elfko - mam spostzezenie: jak sie okazalo pytanie o predkosc twojego komputera nie bylo 'kpina w zywe oczy'

twoj sprzet jest po prostu slaby (nie wiem czy ZA slaby na mp3 w locie bo nigdy nie mialem 333) a win XP ma MINIMALNE wymagania 128mb RAM i chyba (bo nie pamietam) 450MHz procka
przetaktowanie jest niepotrzebne i negatywnie wplywa na sprawnosc nagrywarki (tak samo i innych komponentow) - jesli nie jest to dla ciebie problemem znies przetaktowanie i sproboj wypalic plyte
poza tym pytanie - ile plyt zepsulas?, czy jest jakas liniowosc problemu?, czy objawy sa zawsze te same, czy jest random (od razu powiem ze znacznie gorszy jest drugi przypadek)
w ostatecznosci sproboj wypalic plyte windows media playerem - on tez to umie
i jeszcze jedno - czy plyty nagrane pod w98 nie maja ZADNYCH wad? zadnych szumow? przeskokow? jesli nie to masz przyklad zarlocznosci wXP na zasoby - on tak po prostu ma...
i jeszcze jedno - zrob jaks mp3 w 256kb/s i nagraj je 6 razy na plyte (dekompresja 256 jest latwiejsz i szybsza niz 128 - komp moze sie wyrobi)
i to tyle gledzenia (o przetaktowaniu posluchaj cany - ja podkrecalem tylko procesory - szyny to za duze ryzyko