No więc dopiero pierwszy post a już będę miał tu samych wrogów

ale musialem zalozyc ten temat................................
Chciałbym zakupić sobie wypalarke DVD ale jestem mało napakowany wiedzą na temat komputerów więc nie mam najmniejszego pojęcia co mam zrobić
Tylko nie odsyłajcie mnie do innych tematów...
Więc troche rozglądałem się po stronie no i widze ze najlepiej stoi jak na razie LiteOn SOHW-832S choc czytajac wasze posty to kazdy mowi co innego.
A wiec chce na zakup przenaczyc ok/max 350zl i miec jakis bardzo dobry sprzecik no i lepiej by wszystko co trzeba mial bym nie musial go wymieniac za pare miesiecy jak to "wszyscy" robia bo ja mam durona 800 od 2,4 roku i musze sie na nim meczyc...
PS. Czy mój komputer ma tutaj duże znaczenie

No więc czytałem ale malo sie informuje co daja -/+R wiec tez takim pospolitym jezykiem prosze o wyjasnienie
No wiec LiteOn SOHW-832S ma juz troche od swoich urodzin ale czy nadal jest taka dobra czy sa juz duzo lepsze ktore mi polecicie.
Kolejna sprawa to płyty na jakie nagrywać by były w miare tanie i bardzo dobre bo tez troche czytalem i jedni strasznie zachwalaja Verbatimy inni mowia ze malo ktora czyta po pol roku wiec obalcie to albo potwierdzcie no i mowcie jak i co i od czego zalezy jakosc... bla bla bla...
Dzięki wielkie dla tych ktorzy mi pomoga i pozdro dla tych ktorzy mnie pojada.
Jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze.
Aiight