Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.10.2004, 00:51   #5
kallak
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.09.2004
kallak w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam jedna rade... nie kupowac tej nowej toshiby.. ja zrobilem ten blad -co juz wczesniej bylo widziane na forum w poscie ktory kolega wyzej podal...

krotka historia.. kupilem go na komputroniku, dostalem wersje BLACK, wszystko niby dobrze... cihutenki.szybki-poza jedna wazna rzecza... ma ogromne problemy z czytaniem plyt DVD-R - i nie jest to kwestia doboru nosnika.. bo na najrozniejszych plytach probowalem i jest to samo... no coz..po walkach przez caly weekend i probach poszukania nowej wersji biosu.zdecydowalem sie oddac naped i rzadac wymiany na drugi egzemplarz odreki... (naped dostalem w sobote o 14 a oddawalem o 10 w poniedzialek - no coz... naped zostal przyjety... do reklamacji.. czekalem i czekalem... ponad 3 tygodnie - okazalo sie ze dostalem w koncu drugi... wymieniony..tym razem WHITE . no mowie.. z tym juz nie moze byc nic zle... na moje,,, nieszczescie... ten naped dzialal identycznie...

no coz.. naped jest totalna klapa i tyle... watpie czy fuzja Toshiby z samsungiem wyszla tej pierwszej firmie na dobre..

pozddrawiam i radze trzymac sie od tego napedu z daleka.
PS: co lepiej... wystailem stosowny komentarz za ten naped na komputroniku ... po 2 tygodniach dostalem maila ze moja opinia zostala odrzucona przez obsluge systemu..i nie zostanie umieszczona na www w komentarzach do tego napedu... to daje nam tez maly obraz tego jak dziala serwis firmy wyzej wymienionej