Cytat:
|
Napisany przez memorando
cytuję : ja nie gustuję w kotkach idź zmień sobie kuwetę facet jak mam to odebrać  odebralem poprawnie jako inwektywę wyrażającą moje zboczenie polegające na gustowaniu w kotkachg czyli zoofilię...
|
To nie ja zacząłem zwracać się agresywnie do ciebie, jako uczestnika forum.
A to według Ciebie były komplementy?:
Cytat:
|
Napisany przez memorando
pier*** się ze swoimi sloganami (...)
|
Cytat:
|
Napisany przez memorando
wont to nie stajnia augiasza niepodoba się neo to zrywamy umowę a nie pierd**limy o chopinie jak potłuczeni(...)
|
Cytat:
|
Napisany przez memorando
sorrki ale jestem brutalem i te slodkjie oczka w awatarze są tylko aby zmylić ofiarę mojego gryz gryz
|
Czyli Ty jesteś brutalem, a wszyscy twoi rozmówcy to ofiary?
Że nie wsponmnę już tej wypowiedzi, w której chciałeś mnie ****ebać, czy coś w tym stylu. Niektórzy mogliby odczytać to jako groźbę. Teraz jej już nie ma i nie wiem, czy to ty ją skasowałeś, czy Mod.
Cytat:
|
Napisany przez memorando
...wybacz ale mam też granice wytrzymalości jak ktoś pisze posta będącego starą jak świat prawdą że tepsa to dno i nic nierobi aby bylo lepiej tylko ględzi aż uszy wiedną że tepsa beee ja rezygnuję z neostrady i tepsy mam ich w d i nie chrzanie że są do bani ale posiadam i nie robię nic aby poprawić sytuacjke mam 30 dniowe wypowiedzenie i rezygnuję z czegoś co niespelnia moich oczekiwań sorrki morris ty przegiąłeś dawając posta będącego kolejnym zapychaniem forum
|
Jak widzisz po ilości postów i różnorodności wypowiedzi, to problem wcale się nie przedawnił, bo telekomuna tworzy nowe promocje, ale wg starej mentalności.
Przedstawiając swoje wyliczenia miałem na celu ukazanie absurdalności właśnie sloganów TP, oderwania ich od rzeczywistości i wpuszczania nieświadomych użytkowników w maliny. Samo wprowadzenie nowej oferty pozostawia też wiele do życzenia: na kilka dni przed 1.09.2004 - dniem wprowadzenia limitu 5GB na wszystkie opcje NEO, ładnie ubrane w mundurki z logo France Telecom w telepunkcie nic o tym nie wiedziały. Wszystko odbyło się po cichu, tak żeby przypadkiem klienci świadomi faktu ograniczenia, nie odeszli do konkurencji. To jest CELOWE WPROWADZANIE BŁĄD w przypadku takiej firmy jak TP. Osobiście nigdy nie podpisuję umów, których wcześniej nie przeczytam, ale byłem świadkiem już po 1.09.2004r. rozmowy "telepunkcistki" z klientem w średnim wieku, który chciał sobie zainstalować NEO i cieszył się, że będzie miał takie szybkie łącze i będzie mógł sobie podzielić je na 3 komputery w domu dla siebie i dzieci. Możesz tylko wyobrazić sobie jego zdziwienie i złość (wynikającą głównie z celowego niedoinformowania), gdy uświadomiłem mu po tej quasi-merytorycznej rozmowie, że będzie musiał mieć świadomość ograniczenia do 5 GB na wszystkie komputery.
Cytat:
|
Napisany przez memorando
...i na dodatek nic niedociera do ciebie że też jesteś winny tej sytuacji(...)
|
Masz rację - nie dociera. A to dlatego, że mój topik był skierowany do ludzi zainteresowanych tym tematem i umieściłem go zgodnie z kategorią forum CDRinfo "OFF TOPIC". Moje obliczenia wydały mi się ciekawym punktem wyjścia dla dyskusji w świetle dokonań TP. To że okrasiłem je wypowiedziami niepochlebnymi dla TP, to już inna sprawa.
Nie znajdziesz w nim natomiast słowa narzekania, bo nie to było moim celem, ale demaskowanie nieuczciwych względem klientów działań. Dlatego również nie zgodzę się z twoją opinią, bo mimo wszystko kilka osób rzuciło ciekawe światło na tę sprawę, zamiast mnie obrażać i skazywać innych na czytanie tekstów nie związanych z tematem.
Cytat:
|
Napisany przez memorando
...chcesz?? podajmy sobie ręce niejestesmy malpami
|
Miło, że to w końcu dostrzegłeś.
Cytat:
|
Napisany przez memorando
...i zapomnijm y o wspolnych obelgach przepraszam chyba że nieumiesz też tego przyjąć do wiadomości
|
Nie zapomnę, bo jeszcze skleroza mnie nie dopadła, ale jestem skłonny "puścić w niepamięć" i w tej sytuacji powiedzieć przepraszam do twojej drugiej połówki, jeśli poczuła się dotknięta.