Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.10.2004, 15:41   #15
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
To nie ja zacząłem zwracać się agresywnie do ciebie, jako uczestnika forum.
A to według Ciebie były komplementy?:

Czyli Ty jesteś brutalem, a wszyscy twoi rozmówcy to ofiary?

Że nie wsponmnę już tej wypowiedzi, w której chciałeś mnie ****ebać, czy coś w tym stylu. Niektórzy mogliby odczytać to jako groźbę. Teraz jej już nie ma i nie wiem, czy to ty ją skasowałeś, czy Mod.

Jak widzisz po ilości postów i różnorodności wypowiedzi, to problem wcale się nie przedawnił, bo telekomuna tworzy nowe promocje, ale wg starej mentalności.
Przedstawiając swoje wyliczenia miałem na celu ukazanie absurdalności właśnie sloganów TP, oderwania ich od rzeczywistości i wpuszczania nieświadomych użytkowników w maliny. Samo wprowadzenie nowej oferty pozostawia też wiele do życzenia: na kilka dni przed 1.09.2004 - dniem wprowadzenia limitu 5GB na wszystkie opcje NEO, ładnie ubrane w mundurki z logo France Telecom w telepunkcie nic o tym nie wiedziały. Wszystko odbyło się po cichu, tak żeby przypadkiem klienci świadomi faktu ograniczenia, nie odeszli do konkurencji. To jest CELOWE WPROWADZANIE BŁĄD w przypadku takiej firmy jak TP. Osobiście nigdy nie podpisuję umów, których wcześniej nie przeczytam, ale byłem świadkiem już po 1.09.2004r. rozmowy "telepunkcistki" z klientem w średnim wieku, który chciał sobie zainstalować NEO i cieszył się, że będzie miał takie szybkie łącze i będzie mógł sobie podzielić je na 3 komputery w domu dla siebie i dzieci. Możesz tylko wyobrazić sobie jego zdziwienie i złość (wynikającą głównie z celowego niedoinformowania), gdy uświadomiłem mu po tej quasi-merytorycznej rozmowie, że będzie musiał mieć świadomość ograniczenia do 5 GB na wszystkie komputery.

Masz rację - nie dociera. A to dlatego, że mój topik był skierowany do ludzi zainteresowanych tym tematem i umieściłem go zgodnie z kategorią forum CDRinfo "OFF TOPIC". Moje obliczenia wydały mi się ciekawym punktem wyjścia dla dyskusji w świetle dokonań TP. To że okrasiłem je wypowiedziami niepochlebnymi dla TP, to już inna sprawa.
Nie znajdziesz w nim natomiast słowa narzekania, bo nie to było moim celem, ale demaskowanie nieuczciwych względem klientów działań. Dlatego również nie zgodzę się z twoją opinią, bo mimo wszystko kilka osób rzuciło ciekawe światło na tę sprawę, zamiast mnie obrażać i skazywać innych na czytanie tekstów nie związanych z tematem.

Miło, że to w końcu dostrzegłeś.

Nie zapomnę, bo jeszcze skleroza mnie nie dopadła, ale jestem skłonny "puścić w niepamięć" i w tej sytuacji powiedzieć przepraszam do twojej drugiej połówki, jeśli poczuła się dotknięta.
Powiedzialem zrobilem błąd i tyle wiecej nierpowiem pozdrawiam Morris