Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2004, 11:05   #11
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kazdy dzwoni inaczej... ale proponuje porownac koszty rozmow prepaidow i koszty rozmow telepsow (uwzgledniajac abonament!)
ja i sporo moich znajomych placimy mniej za rozmowy z komorek niz wynosi sam abonament! a ile sie w tym czasie mozna nagadac
no - ale to kazdy musi sam przeliczyc znam takich co gadaja po kilka godzin dziennie...
pozatym jak mam wybor dzwonienia na stacjonarny i na koma to wale na koma - wiem ze odbierze i ze bedize to ta osoba do ktorej dzwonie a nie np przyglucha babcia
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post