Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2004, 14:57   #494
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sol
Dziewczynki nie gryscie sie o pierdoły i co ztego ze non1.0 podaje stronki które nie wszyscy akceptuja podł spoko nie podał tez spoko przeciesz nie musze z nich korzystac a wy robicie jakis szum od kiedy to wszyscy zrobili sie tacy legalni nie jestem za piratctwem ale zapominacie ze żyjecie w polsce tu sie spotyka piratcwo na karzdym kroku.Podał na swoja odpowiedzialnosc.
Vizzard przy okazj nie jestem zaden Stefan chłopie
Cytat:
Napisany przez sol
Dziewczynki nie gryscie sie o pierdoły i co ztego ze non1.0 podaje stronki które nie wszyscy akceptuja podł spoko nie podał tez spoko przeciesz nie musze z nich korzystac a wy robicie jakis szum od kiedy to wszyscy zrobili sie tacy legalni nie jestem za piratctwem ale zapominacie ze żyjecie w polsce tu sie spotyka piratcwo na karzdym kroku.Podał na swoja odpowiedzialnosc.
Vizzard przy okazj nie jestem zaden Stefan chłopie
Nie Stefan?!?

Szkoda!

Ale rozdwojenie jaźni to chyba się ma, co chłopczyku?

Ty! A może ten drugi to Stefan, co? ^_^
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post