Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2004, 11:24   #25
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wooody
Samsung samse żądzi! Albo litek very lite! Kup litka. Taki jest popularny i masz szansę, że 80% kupiło rudymenta a Ty bedziesz w szczęśliwych 20% kupujacych dobry. Ja już Ci wyrobiłem jakieś 5%! Milion w środę milion w sobotę! I jeszcze jedno, jak kupisz neca, to niczego się nie nauczysz. Ja kupiłem 2 litki i dzięki temu trafiłem na to forum. Litek gwarantuje skokowy rozwój wiedzy na temat zapisu optycznego i Twojego komputera. Popatrz, taki Legion (poważnie) ma taką wiedzę, że mógłby sam składać napędy, litka przynajmniej. Ja rozstałem się z litkami po trzech miesiącach i mogę mu tylko piwo nalewać...
No nie przesadzajmy jest tu wielu ludzi ktorzy sie znaj na liteonie
moze zlozymy firme "skaldamy litki uwalone przez nerwowych userow" o nec i pionnkach oraz lg a nie mowiac o szajsungu tez sie cos wie itp
szkoda ze sie rostales z litkami ale piwa sie napie
Cytat:
Napisany przez Wooody
Jeśli zaś chodzi o LG... Firma apple miała kiedyś romans z tym ***8222;liderem". Miałem więc okazję zetknąć się z kilkoma nagrywarkami tego producenta (jakieś 6-7 sztuk). Żaden nie przeżył więcej niż 1,5 roku. 3 padłu po ok. 2 mies. Jeden nigdy nie wystartował. Wszystkie odznaczały się manieryczną i niepewną pracą. W przypadku iBooków niemal od nowości po napędzie fruwały jakieś plastikowe kostki. Być może aktualne modele to conajmniej hondy, jeśli nie toyoty. Ale ja już nigdy nie kupię nawet okularów przeciwsłonecznych tej firmy Apple jak widać już również nie
dlatego ktos podpalil im fabryke niedawno albo jakies LG sie przegrzalo
Cytat:
Napisany przez Wooody
Tera Ja. Citizen of Oz, jestem pod wrażeniem........
piekny wywod no nikt tu nie neguje nec'a czy pionka ale kazdemu sie wydaje ze to sa nie zawodne napedy prawda jest tak ze tak nie jest bo przy nich jest tez wiele problematycznych sytulacji ktore doprowadzaj do rwania wlosow z glowy przez nerwowych userow nie wazne co uzywasz czy litka czy nec'a oraz pionka zawsze jakis zonk sie znajdzie
jak nie zna sie podstawowych prawidel wypalnia plyt lub zmiany biosu i nie czyta sie forum tylko idzie sie na latwizne

WIEC NERWOWI UZYTKOWMIC NIE KUPOJCIE LITKA PO CO SIE DENERWOWAC JAK MOZNA MIEC NEC LUB PIONNIERA

Ostatnio zmieniany przez legion : 14.10.2004 o godz. 11:42
legion jest offline