Cytat:
Napisany przez Turboni
zrob tak wgraj najnowszy bios oficjalny ze strony litka , potem zapisz go w programie ltnflash do pliku bin , potem otworz bios w omnipatcherze i zaznacz sobie predkosci dla poszczegolnych nosnikow , potem zapisz i wgraj za pomoca ltnflasha do nagrywarki 
i po zmartwieniu
|
Mam juz biosa BS0C i otwarlem go w tym programie LtnFlash ale skad ja mam wiedziec ktora to jest opcja do plyty Platinum DVD-RW 4x 4,7gb gdyz takowej marki nie widze ?? zeby ja zmodyfikowac , pozatym nero mi Nie pozwala nagrywac na ta plyte z tym biosem niewiem czemu to chyba nic mi zadna modyfikacja nie pomorze

. Jeszcze jedno pytanie wgrywajac juz ktorys raz z rzedu firmware chcialem spytac czy automatycznie modyfikuje sie tez EEprom ? bo nieiwme czy to normalne ale w tym programi LtnFlash w zakladce EEprom jak dam read pisze cos o Sony corporation to normalne ? czy to pozostalosc po tym modyfikowanym firmwerze ? . Myslisz ze z firmowymi znanymi plytami nie bylo by problemow z nagrywaniem ?? czy poprostu biosy do tego lidka sa takie do du... hmm ?