Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2004, 18:30   #22
MarcinDH
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.10.2004
MarcinDH w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
wiec tak mez sobie sciagnij jakos program np kprobe lub dvdinfo pro ktory pokaze ci identyfikator nosnika np: verbatim dvd+r x4 ma MCC002 i po tym identifikatoze znajdziesz nosnik swoj w omnipatcherze.
bios to bios a eeprom to eepron jak wgrywasz bios to z eepromem nic sie nie dzieje a to ze pisze sony to tak ma byc bo sony jest oemem litka i jest to jedna firma - prawie.
zawsze lepiej nagrywac na markodych nosnikach typu tdk, verbatim
dzieki za wszystkie rady jestem wdzieczny, juz rozkminiam krok po kroku moze mi sie uda wszystko, a wiec zaistalowalem kprobe2 i juz wiem ze plyta to RITEKW04 powiem tyle odpalilem omnipatchera i swojego biosa BS0C i jest tam ten identyfikator i ma zaznaczona opcje 2x no ale czemu nero nienagrywa mi tej plyty na tym biosie jedynie mi ja odtwarza , bo zapisalem ja na tym najnowszym zmodyfikowanym biosie BS0H , wiec nic mi chyba nieda wlaczenie opcji 4x ?? pozatym mialo by to jakis ujemny wplyw na nagrywarke czy na plyte jezeli wlaczyl bym ta opcje 4x ?. Niechce tutaj zaduzo motac poprostu chcialbym nagrywac na orginalnym biosie ta plytke platinuma jest to wogole mozliwe lub moze jesli niebylo by problemu przerobilbys mi tego biosa BS0C zeby wszystko dizalalo optymalnie ??

Ostatnio zmieniany przez MarcinDH : 14.10.2004 o godz. 18:55
MarcinDH jest offline