|
Pewna młoda kobieta spotyka w barze fantastycznego faceta. Zaczepia go, rozmawiaj***177; cały wieczór, na koniec opuszczaj***177; razem bar. Wieczorny spacer kończy się pod drzwiami mieszkania faceta. Facet zaprasza kobietę do ***182;rodka... W mieszkaniu znajduje się mnóstwo pluszowych misiów, cale półki, osegregowane według wielko***182;ci. Małe na najniższych półkach,
>***182;rednie na ***182;rodkowych półkach i te duże, na samej górze... Kobieta jest zdziwiona, że trafiła na zbieracza pluszowych misiów, ale nic nie mówi, jest zaskoczona, ale z drugiej strony cieszy się ze trafiła na takiego uczuciowego i wrażliwego aceta. Odwraca się do niego... całuję go... Zdejmuje suknie... Stało się to, o czym cały wieczór marzyła... Po fantastycznej nocy pełnej namiętno***182;ci, leży obok swojego wy***182;nionego faceta i pyta:
>- I jak było?
>- Możesz sobie wybra ć nagrodę z najniższej półki...
(czyli co by było, gdyby intymnych porad w Cosmopolitan udzielał mężczyzna)
Droga Kasiu:
Pytanie: Mój mąż chce spróbować w łóżku trójkąta z moją najlepszą przyjaciółka i mną.
OdpowiedĽ: Jest dla mnie oczywiste, że Twój mąż nigdy nie ma Cię do¶ć! Wiedząc, że jeste¶ tylko jedna, sięga po Twoją najlepszą przyjaciółkę, która jest do Ciebie bardzo podobna. Wspólny seks może Was bardzo zbliżyć. Dlaczego nie zaprosić także współlokatorek ze studiów? Jeżeli nie jeste¶ pewna, może powinna¶ pozwolić mu na razie robić to ze swoimi przyjaciółkami bez Ciebie? A jeżeli ciągle brak Ci przekonania, kochaj go oralnie i przygotuj mu smaczny posiłek my¶ląc o tym.
Droga Kasiu:
Pytanie: Mój mąż bez przerwy chce bym brała mu do buzi.
OdpowiedĽ: Rób to. Sperma pomoże Ci schudnąć i jest ¶wietna na cerę. Co ciekawe, mężczyĽni wiedzą o tym. Propozycja Twojego męża jest więc całkowicie bezinteresowna. Pokazuje ona, jak bardzo Cię kocha. Najlepszą rzeczą jaką możesz zrobić to zaspokajać go w ten sposób dwa razy dziennie, a potem ugotować mu jego ulubiony posiłek.
Droga Kasiu:
Pytanie: Mój mąż spędza mnóstwo czasu z kolegami.
OdpowiedĽ: To naturalne i zdrowe zachowanie. Mężczyzna jest my¶liwym, musi ciągle udowadniać swą warto¶ć i porównywać się z innymi mężczyznami. Noc spędzona na uganianiu się za młodymi i samotnymi dziewczynami jest ¶wietnym sposobem na odreagowanie stresu. Pamiętaj, że nic tak nie cementuje związku, jak mężczyzna poza domem przez dzień czy dwa (to także ¶wietna okazja na posprzątanie domu)! Zobacz jak szczę¶liwy jest Twój mąż, gdy wraca do domowego zacisza. To najlepsza chwila na oralne zaspokojenie go i przygotowanie smacznego posiłku.
Droga Kasiu:
Pytanie: Mój mąż nie wie gdzie mam łechtaczkę.
OdpowiedĽ: Twoja łechtaczka nie jest dla niego interesująca . Je¶li już musisz się nią zajmować, rób to sama lub popro¶ najlepszą przyjaciółkę o pomoc. Możesz to nagrać na kasecie video i podarować swojemu mężowi na urodziny. Aby ulżyć swemu poczuciu winy kochaj go oralnie i przygotuj mu przepyszny posiłek.
Droga Kasiu:
Pytanie: Mój mąż nie jest zainteresowany zabezpieczaniem się.
OdpowiedĽ: Jeste¶ złą osobą, a z twego listu widzę, że przydałby Ci się trening delikatno¶ci. Zabezpieczenie jest dla mężczyzny tematem stresującym i niepotrzebnie zabierającym czas. Sex powinien być dostępny dla Twego męża na każde zawołanie, bez głupich pytań o zabezpieczenie. My¶lę, że znaczy to, że nie kochasz swego męża, a on jest dla ciebie za dobry. Przestań być taka samolubna! Może uda Ci się to mu wynagrodzić seksem oralnym i smacznym posiłkiem.
Droga Kasiu:
Pytanie: Mój mąż zawsze ma orgazm, a potem odwraca się plecami do mnie i zasypia nigdy do końca nie zaspokajając mnie.
OdpowiedĽ: Nie jestem pewna czy zrozumiałam Twoje pytanie. Może zapomniała¶ ugotować mu dobry posiłek.
|