Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2004, 10:11   #33
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Mariow1
Czyli puki co to niema co palić DL a jeżeli chodzi o palenie jednowarstwówek to wiem że można tak odchudzić orginalne DVD9 coby weszło na DVD5 bez straty jakości, zostawić tylko jedną scieżkę z napisami wywalić dodatki itd. czy można tak zrobić z każdą płytą DVD9 ?
kazda plyte DVD9 da sie przerobic na DVD5, no moze nie do konca bezstratnie, bo jedne filmy kompresuja sie bardziej drugie mniej a jeszcze innych nie trzeba wcale kompresowac (wszystko zalezy od dlugosci i bitrate filmu). Straty sa moim zdanie trudne do zauwazenia (ja ich na kompie i tymbardziej telewizorze nie widze)

Cytat:
A czy możesz mi zgrubsza wytłumaczyć o co chodzi z tymi współczynnikami PI i PIF w tych testach i co obrazyją te wykresy
o kprobe bylo juz duzo na forum poszukaj

a tak z grubsza to im mniej PI i PIF tym lepiej i wiekwsze prawdopodobienstwo poprawnosci dzialania plytki, ale niektorym takie z duza (czytaj wielkimi gorami po 1000) iloscia bledow chodza lepiej niz takie "bezbledne" (cztyaj malo). Wszystko zalezy od twojej stacjonarki