Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2004, 17:38   #478
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez powell
Hm ..dzięki ...ale pogubię się przy modyfikacji biosu ...że już nie powiem o instalacji ...chodzi mi o link gdzie mogę ściągnąć najlepiej wersję BSOH ...ale taką żeby tylko odpalić i zainstalowało się wszystko samo - (tak wcześniej robiłem jak ściągałem biosy ze strony kolegi Kowanskiego)
pozdrawiam

Na stronie http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html jest bios taki jak Ciebie interesuje BSOH patched / for 1213 ,1633/