Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2004, 18:35   #33
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
Hehe... legion - dobra propozycja, sprawdza sie, ale z 20 lat po slubie

zabierz ja na zakupy, niech sobie cos sama wybierze... albo zapytaj co by chciala dostac
taj jak pisalem wyzej - u mnie to wlasnie tak jest
Nie twierdzę, że pomysł jest zły, ale ja jednak na 18 chciałbym zrobić coś specjalnego. Wiadomo, prezent kupiony jako niespodzianka na pewno będzie mniej praktyczny i przydatny danej osobie, ale jednak będzie w jakiś sposób pochodził od serca i nawet jeśli będzie kompletnie chybiony, sprawi przyjemność

@ Predi

Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność

Miłego świętowania!

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post