Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.10.2004, 00:02   #202
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez zybi
Witam wszystkich serdecznie, z tego co tu poczytalem to widze ze wreszcie dobrze trafilem. Mam od niedawna SOHW 1633s. Niby jest ok, ale tak naprawde to nie sprawdzalem jakości wypalania. Z wypowiedzi i waszych testów wynika ze i owszem nie jest to złe, ale jak się podmieni oprogramowanie. W zasadzie udalo mi sie pościagac oprogramowanie do jedo zmiany z wyjątkiem programu Ltnflash. Jest ale linki nie dzialaja, ten z CDRINFO też nie działa. Czy mozecie mi podać jakis link który jest aktywny. Z góry dziękuje. I powodzenia w dalszych poprawach.

http://www.liteon401s.prv.pl/