Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.10.2004, 20:25   #39
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność
thx troche mi pomogles, bo sie przekonalem do wydatku nie kupilem tego za 170 ale skoczylem do krakowa i tam przelecialem wszystkich zlotnikow (qrde ale ja wybredny jestem ) i wreszcie znalazlem/kupilem tak wiec serducho jest, druga czesc planu zrobiona (pierwsza to byly smoczek, sliniak i butelka )

teraz czas na 3 czesc planu -
Cytat:
Napisany przez +++LeWaP+++
zresztą jeżlei ją trochę znasz to zrób to co ona lubi i co jej sprawia przyjemność...
no wiesz, "troche" znasz? stary........ gdybym ja znal tylko troche to nie byloby problemu, ale ze znam ja bardzo bardzo bardzo dobrze (to i tak za slabo powiedziane ) to musze jeszcze kupic jakiegos misia/przytulanke i tak skoncze czesc trzecia

wszystkim bardzo dziekuje za pomysly i rady - naprawde pomogly , nawet nad bielizna sie zaczalem zastanawiac - ale to moze za kilka latek

@Mello - dzieki, ciekawe i orginalne ale odpada gdzie ja znajde lotnisko i kase na to, niemniej dzieki

oznajmiam ze topic mozna zamknac
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post