Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2004, 09:37   #492
powell
Bywalec

Data rejestracji: 14.09.2004
powell w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Cattani43
pawell - w naszym klanowym żargonie w BFa to jesteś tzw.LOL
i kto kazał ci tyle krążków wywalić na śmietnik? Widać, że jesteś "bogaty" z domu. To był tylko żart, ale nie martw się ...JUTRO BĘDZIE LEPIEJ.....
I tak nic nie wymyslisz, a to całe gadanie to już wiesz o co mi chodzi...
Nagrywara czy jak kto woli wypalarka jest niczym jeśli chodzi o koszty w sprzęcie. Najważniejszy jest ...?? PROCEK. Nie spaliłem co prawda żadnego, ale takie cuda się z nim i płytą działy że hej.
To tylko mała dygresja.
Na forum OC i nie ważne krajowym czy zagranicznym jest pytanie a za chwilę.... zgadniecie co koledzy? Odpowiedź. I myślałem, że takową otrzymam.
Pomyłka rzecz ludzka.
Nowy na forum a już się mądrzy.
Zaznaczam, że to forum przeczytałem od pierwszego do ostatniego posta.
Sorry, ale czasami jestem przykry.

A tak już na marginesie nie wiem dlaczego bawisz się w bios z G jak już jest z literką H.

Jeśli chodzi o procek to fakt ..trochę może nie dawać rady 1.6 Athlon..,co do biosu z literką H -jak wcześniej pisałem "bawiłem "się i testy były o wiele gorsze niż z G - i teoretycznie nie ma problemy ...ale płytka jest wypalona niby prawidłowo (PI-Max ok 100) ale w około 40 procentach nie da się jej zgrać póżniej na nic inneg ( pomimo ze działa prawidłowo i na stacjonarnym i w kompie)-wychodzi jakiś błąd. Co do krążków wywalonych na śmietnik ...chyba nie miałem innego wyjścia -pierwsza nagrywarka -ze starym biosem -90% nie dawało się odczytać ...a że teorie odbicia płytkami radarów nie wierzę ..to wyrzuciłem .w Każdym razie super że udało mi się znależć to forum bo jest tu dużo ludzi którzy mi pomogli i udzielili swoich spostrzeżeń -dzięki Wam za to!
powell jest offline