Cytat:
Napisany przez Morris
Witam.
W tym tygodniu też chcę dołączyć do szczęśliwych (mam nadzieję  ) użytkowników SE T6xx i pozbyć się starej VL 50 co mi masę nerwów napsuła.
Wiem, że te telefony (a konkretnie T630) mają możliwość podłączenia oprócz BlueTootha i IrDA, przez RS-232, ale czy ktoś korzystał lub korzysta z tego rodzaju połączenia?
Jakie są różnice między RS-232 (o ile są) a pozostałymi rodzajami transmisji, oprócz oczywiście szybkości?
Ile kosztuje taki kabelek RS-232 do T630 i gdzie ewentualnie można go kupić?

|
Kabelki od bezprzewodowych rozwiazan niczym sie praktycznie nie roznia procz kabla, ktory musisz "pociagnac" do komorki

i szybkosci przesylania danych w obie strony. To wszystko.. ja wolalem dolozyc 15zl i miec IrDE -
www.allegro.pl tam masz WSZYSTKO do kupienia... taki kabelek kosztuje chyba cos okolo 15-20zl, zas ja IrDE kupilem za 38zl - byly co prawda tansze o 3-5zl, ale juz chcialem miec PEWNOSC i GWARANCJE skutecznosci

[ale to ladnie brzmi - jak jakis 'chłyyt maraketingowy'

]
A teraz pytanko ode mnie - czy ktos posiada/wie gdzie znalezc/jak sie nazywa programik do edycji plikow *.jar ?? Chodzi mi glownie o edycje tych plików by niektore aplikacje sobie spolszczyc [no chyba ladniej wyglada cos jak jest w ojczystym jezyku?

]

pozdro