Cytat:
Napisany przez Posłany
Zapomnaiłem czy już ktoś pisał to czy nie a klikać na 1szą strone mi się nie chce
Ja polecam programik float's Mobile Agent - jest wprost idealny, wersja podstawowa zawiera taki fajny pakiet skryptów, które umożliwiają sterować wieloma programami za pomocą telefonu. Mało tego - jest tam nawet "FileExplorer" - można sobie wyświetlac zawartosc dysku[same nazwy plikow, a po kliknieciu na OK otwiera sie to na kompie] Tylko że jak jest IrDA to troche niewygodnie - ale za to jak ktos ma bluetooth to włącza program, wylacza monitor, idze sobie gdzies i wybiera z komorki np. Winamp>Launch, a po chwili ma opcje: Play/pause, stop, new playlist, show playlist....
;] Ja chciałbym sobie w najlbliższym czasie w Delphi zrobic taki programik co by mi zastąpił monitor  tzn jakbym cos sciagal to postep bym mial na komorce albo cos w tym stylu  tylko nie mam jak na razie listy komend AT dla SE, ale już maila wysłałem do autora fma...
BTW. Sie rozpisałem 
|
znalazlem na pewnej stronie Mape Polski - bylo napisane, ze dziala na t630 - wpisalem w emule, znalazlo

, w archiwum mam *.jar i *.jad ... wgrywam *.jar -, bo *.jad sie nie chce... i jak chce uruchomic w komorce to pokazuje sie logo javy... [jak przy kazdym ladowaniu tego typu rzeczy] i wraca do menu wyboru

[czyt. wychodzi z programu]
czego to wina? moze cos z tym *.jad trza zrobic? pomozcie, bo bym bardzo ta mape chcial

pozdro