Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2004, 20:51   #32
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
znalazlem na pewnej stronie Mape Polski - bylo napisane, ze dziala na t630 - wpisalem w emule, znalazlo , w archiwum mam *.jar i *.jad ... wgrywam *.jar -, bo *.jad sie nie chce... i jak chce uruchomic w komorce to pokazuje sie logo javy... [jak przy kazdym ladowaniu tego typu rzeczy] i wraca do menu wyboru [czyt. wychodzi z programu]
czego to wina? moze cos z tym *.jad trza zrobic? pomozcie, bo bym bardzo ta mape chcial
pozdro
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo mój telefon != java więc się nie znam
Swoją drogą kiedyś miałem pomysł żeby zrobić Grę w mophunie (działałoby na T310 ) w której by się wybierało jakis duzy obrazek - np. mapę i by się ją przewijało... Ale niestety ;( W mophunie można sobie robić aplikacje i je na emulatorze włączać, ale żeby to zrobić na telefonie to dana gra musi uzyskać certyfikat :/ (bodajże bezpłatny ale jednak). Jesli ktoś zdoła uzyskać certyfikat może wtedy certyfikować gry/programy ale tylko na jeden numer IMEI, no chyba że chce uzyskać znów ogólny certyfikat bodajze od gosci z mophun.com

Cytat:
Napisany przez Morris
W każdym bądź razie mam prośbę @Posłany: informuj na bierząco o swoich postępach w tym temacie.
W każdym razie jutro będę szukał jakichś komponentów do obsługi portów COM I już może zacznę, ponieważ znalazłem w internecie ebooka w którym są opisane WSZYSTKIE komendy AT dla telefonu SET68i, a _prawie_ wszytskie komendy z SET68i będą działać na reszcie modeli. Jutro napiszę coś więcej bo ide pisać zadanie & uczyć się [jutro spr. z fizy i angole grrr ]