Dyskusja: SafeLock
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2002, 13:36   #19
Art
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.05.2002
Art w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dobra to skoro jest taki dobry i nie do skopiowania to może byś cos nam opisał ten safelock lub zrobił stronę to podaj, bo jak kupować to kupować coś konkretnego, bo teraz nie jestem pewien czy robisz nas wszystkich w bulona czy nie, wiec może jakieś testy byś zrobił by każdy z nas mógł zobaczyć czy faktycznie jest tego wart, a i jakie nagrywarki mogą to nagrać bo z tego co wiem to na pewno nie te starsze niż x16. Jak wiecie 60zł to nie tak dużo i moim zdaniem to przystępna cena jak na nasz rynek i ja jestem już zainteresowany. MacGyver jak pisałeś kupisz se za 50zł mcrally2 i do tego nie zabezpieczony (jeśli się nie mylę to poprawcie mnie) ale tu masz tylko jedną grę a tu dostajesz program do zabezpieczania danych, spójrzmy może inaczej są programy do zabezpieczania plików i są poza granicą naszych portfeli a tu proszę Koli proponuje program zabezpieczający i to bardzo dobry jak pisał jeszcze niemożliwy do złamania a wy się plujecie o głupie 60 zł, nagracie ze 4 do 6 płyt komuś w zależności od tego ile kto bierze i macie program, a do tego Koli musiał trochę popracować nad modernizacją bo takie zabezpieczenia to się nie robi w ciągu 1dnia czy 3 tygodni tu trzeba siedzieć i obliczać działania które by was wszystkich pogięło by na kolana. Ludzie, jak ktoś by z was zrobił tez jakiś program to byście tez chcieli go za pieniądze, bo siedzieliście nad tym kilka miesięcy czy kilka lat. Koli nie dawaj się tym gościom. Trzymam z tobą

Pozdrowienia i czekamy
Art jest offline