Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2004, 15:27   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Marcodemon
Taa... i o to chodziło ? Czytajcie dokładnie !!
Problem jest taki że co drugi temat na forum to właśnie pytanie "co kupić", "co lepsze", "co polecacie" itd ale nikt nie pomaga w tym temacie tylko sa właśnie odsyłania do drentwych i głupich przegadywań się, zachwalań itp, nie ma nic konkretnego i rzeczowego na temat porównania, zapewne takie porwnanie trafi sie gdzies w miesięczniku ale za dłuuuugi czas, a wy jedno i to samo, takim pisaniem zaprzeczacie ideii istnienia forum, gdzie juz teraz nic konkretnego nie ma, zachowujecie sie jak obrazone przekupy na placu !!

Do admina - prosze o oczyszczenie tematu, przyklejenie lub usuniecie go bo to chyba nie ma sensu przy takim podejściu.
Usunięcie!!!

Marcodemon!

Jakie porównanie?

Żeby cokolwiek porównać - to trzeba to najpierw mieć!

Przetestować na różnych nośnikach CD, CDRW, DVDR(+/-), DVDRW(+/-) biosach, prędkościach, ect., ect. ...

Ale w tych samych warunkach!

I najlepiej przetestować tak nagrane nośniki w kProbe albo PlexTools

Żeby mieć jakiekolwiek rozeznanie

A więc do tego trzeba jeszcze Plextora!

Chcesz? To mi kup! Chętnie przetestuję dla ciebie!

Nic innego nie ma sensu

Będą tylko opinie: moja dobra, moja niedobra, szajs, do kitu - czyli to co na co dzień

Podałem ci linki do najbardziej chyba kompetentnego porównania napędów

Tam to dopiero są testy!!!

Chyba nie myślisz, że ktoś zrobi specjalnie dla ciebie takie testy i jeszcze przyniesie pączka i kawę

Jeżeli to ci nie wystarcza - to kup sobie Komputer Świat albo Enter ^_^

Tylko poczytaj sobie na forum komentarze dotyczące tych testów

I opinie ludzi, którzy w praktyce mają z tym sprzętem do czynienia

Może otworzą ci się oczy

Z całym szacunkiem więc, ale przeczytaj sobie raz jeszcze swój post otwierający temat

I czy to ma sens?

Codziennie są takie tematy:

"Asus vs. Pioneer"

"Pioneer vs. Liteon:

"Liteon vs. Asus"

"Nec vs. Pioneer"

"Nec vs. ...."

A następnie składane w trzy czy cztery spawarki na raz!

Puenta:

Kończą się tak samo idiotycznie jak się rozpoczynają!

VIZZARD jest offline