Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2004, 16:27   #10
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Heh, napisałem że powinno działać lepiej bo te programy do tunelowania sa płatne. Jak będziesz miał oryginała to napewno wszystkie porty były by przetunelowane. Poprostu trzeba mieć dobego seriala. Są też wersje demonstracyjne tych programów ale one zawsze mają jakieś ograniczenia np. mają zmniejszony transfer.
Więcej o tunelowaniu możesz sobie poczytać tutaj http://www.searchengines.pl/phpbb203...showtopic=3535

a co drugiego pytania, to nie wiem czy by się nie dało, bo co by byłio gdyby po adresie IP serwera dopisać jeszcze port np. 80.51.253.102:21 i ten port byłby przekierowany do ciebie ?? Wydaje mi się że powinno się to jakoś zrobić, chociaż może się myle....
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post